Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Lla Morgan x Poleaholic
Koturinkatu 4 B 12
60320 Seinäjoki

0443460941
info@llamorgan.com
2577770-5

Yhteyshenkilö
Tiina Kallantie
Puh. 0443460941

Rekisterin nimi
Pole-a-holicin ja Lla Morgan -verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Pole-a-holicin ja Lla Morgan -verkkokauppaan rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot tallentuvat asiakastietokantaan. Tietokantaan kirjataan tiedot tilausten käsittelyä, arkistointia, tilastointia ja toiminnan kehittämistä varten. Tietoja voidaan käyttää asiakassuhteiden ylläpitämiseksi sekä Pole-a-holicin/Lla Morganin omiin markkinointitarkoituksiin.

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Rekisterin tietosisältö
Henkilön etu- ja sukunimi
Postiosoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Tehtyjen tilausten tiedot
Rekisterinpitäjä rekisteröi Pole-a-holicin verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa tilausta tehdessään.

Tietojen luovutus
Verkkokaupan rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Asiakastietojen käyttö
Asiakasrekisterin tietoja käytetään Henkilötietolain (523/99) määrittelemissä rajoissa. Asiakastietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Tietojen suojaaminen
Rekisteriä ei luovuteta sivullisiille. Rekisteri sijaitsee Pole-a-holicin/Lla Morganin verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella, johon oikeudet ovat vain rekisterin pitäjällä.

Rekisteröidyn oikeudet
Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä rekisterivastaavalle osoitteeseen: info@llamorgan.com

Tarkastusoikeus
Voit tarkistaa rekisterissä olevat henkilötietosi itse, mikäli olet rekisteröitynyt asiakas, tai olemalla yhteydessä meihin sähköpostitse info@llamorgan.com.

Vastustamisoikeus
Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että
olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä
joitain henkilötietojasi.

Poisto-oikeus

Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen, voit poistaa ne rekisteristä tai pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (ohjeet valituksen tekemiseen). Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus
Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että rikomme
henkilötietojasi käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä (ohje valituksentekemiseen).

Sähköpostilista

Mikäli olet ilmoittanut halukkuutesi saada markkinointiviestejä sähköpostitse Pole-a-holicilta, säilytämme tätä varten antamasi sähköposti ja nimesi, mikäli olet sen antanut.

Sinulla on koska vain oikeus pyytää tietojesi poistamista postituslistalta lähettämällä viesti osoitteeseen info@llamorgan.com.

Ostoskorisi on tyhjä

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 7.7.2022 alkaen.

Verkkokauppa

Lla Morgan x Poleaholic
Koturinkatu 4 B 12
60320 Seinäjoki

0443460941
info@llamorgan.com
2577770-5

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrail. Paytrailin kautta käytettävissä on verkkopankkimaksut, Visa & Mastercard luottokorttimaksut, Mobilepay-, Pivo- ja Siirto-mobiilimaksut, sekä laskutuspalvelut Walley/Collector, Jousto ja OP Lasku.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrailin (Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Lla Morgan x Poleaholic yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Lla Morgan x Poleaholic
Koturinkatu 4 B 12
60320 Seinäjoki

0443460941
info@llamorgan.com
2577770-5

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme manner Suomen alueella ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-4 päivää. Tilaukset pyritään lähettämään kahden arkipäivän kuluessa, yleensä jo seuraavana päivänä. Jos tuotetta ei ole varastossa, toimitusajat ovat pidempiä. Huomaathan, että X-POLE tuotteet, kuten tangot, ilma-akrobatiavälineet ja varaosat, ovat tilaustuotteita ja toimitusaika voi olla useita viikkoja. Tilaustyöt, esimerkiksi Lla Morgan custom kuiturastat, tehdään nimensä mukaisesti tilauksesta ja käsityönä, joten toimitusaika on useimmiten 2-3 viikkoa.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, paitsi toimituskustannukset. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa.

Jos palvelutuotteen tilaus peruutetaan sen toimittamisen aloittamisen jälkeen, asiakas on velvollinen maksamaan palautuksen toimituskulut.

Asiakas vastaa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Huomaathan, että esimerkiksi Lla Morgan custom kuiturastoilla ei ole palautusoikeutta, koska ne tehdään tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.